Privacyverklaring AVG

Privacyverklaring en Cookiebeleid CTC Rookkanalen B.V. gevestigd te Dronten, hierna te noemen CTC Rookkanalen.

CTC Rookkanalen en al door haar gevoerde webwinkels, respecteert de privacy van bezoekers van onze websites. Met deze privacyverklaring en cookiebeleid willen wij u graag informeren over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan en gebruik maken van cookies.

Wanneer u onze website bezoekt, kunnen door ons persoonlijke gegevens worden verkregen, zoals bijvoorbeeld een IP-adres. Deze persoonsgegevens worden door ons conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) behandeld.

Waarvoor verwerkt CTC Rookkanalen persoonsgegevens?

CTC Rookkanalen verwerkt alleen persoonsgegevens die u zelf aan ons heeft verstrekt. Bijvoorbeeld als u klant bij ons bent/bij ons bestelt, informatie aanvraagt en contact/adresgegevens geeft. Wanneer u van ons een product koopt/ bestelt nemen wij uw gegevens op in ons systeem en gebruiken wij uw gegevens om te factureren, te leveren en u te informeren over uw bestelling.

Met wie delen wij gegevens?

In principe delen wij uw gegevens niet met derden. Uitzondering kan zijn dat wij voor de levering van bestelde artikelen een derde partij inschakelen en bij de uitvoering en onderhoud van onze automatiseringssystemen. Deze derden verwerken de gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van onze opdracht en voor geen enkel ander doel.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?
Wij bewaren uw gegevens zolang er een klant-leverancier relatie is en/of de wettelijke bewaartermijn van facturatiegegevens.

Cookies

De cookies op de website zorgen voor het goed functioneren van de webshop, zodat bijvoorbeeld de website kan controleren of een klant/bezoeker met het juiste wachtwoord inlogt. Is iemand ingelogd dan worden cookies gebruikt om bij te houden wat iemand eventueel bestelt om vervolgens te zorgen voor de juiste verwerking van de bestelling. Wanneer u bent ingelogd wordt het IP-adres vastgelegd, datum en tijd van inloggen en uw gebruikersnaam.

Er kunnen cookies gebruikt worden om bijvoorbeeld na uw bezoek aan onze website banners te plaatsen op volgende websites.

Welke rechten heeft u?

U heeft het recht CTC Rookkanalen te verzoeken om:

  • Inzage te geven in uw persoonsgegevens;
  • Uw persoonsgegevens te laten corrigeren, aanvullen of verwijderen;
  • Verzet aan te tekenen tegen de verwerkingen van uw persoonsgegevens;
  • Uw persoonsgegevens te beperken;
  • Uw persoonsgegevens door te geven aan u of aan een derde.

Een verzoek van u omtrent een van bovenstaande rechten, zullen wij behandelen conform de dan geldende wet- en regelgeving (per 25 mei 2018, de AVG; Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wij zullen u zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen een maand na ontvangst van uw verzoek, informatie verstrekken over de acties die CTC Rookkanalen heeft ondernomen naar aanleiding van uw verzoek.

U heeft op elk moment het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in het beleid

Aangezien de privacy- en cookiewetgeving kan worden aangepast, is deze privacyverklaring en het cookiebeleid misschien aan veranderingen onderworpen. Voor meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u mailen of bellen naar CTC Rookkanalen: Tel. +31(0)615195582 - mailen naar: info@ctc-rookkanalen.nl

CTC Rookkanalen B.V.
Bedrijfweg 16
8251 KK Dronten

Betaalwijzen

 

© 2014 - 2022 schoorsteenwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel